לןגן

מפרום תפוח אדמה ממולא בבשר

מאת: יפה כהן, פורסם: 19/12/2020 | 14:29
מפרום תפוח אדמה ממולא בבשר

תקציר המתכון: טעים פיקנטי ומתאים לכל ארוע

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ליקצוץ את הבצל והפטרוזיליה

  2. לערבב את כל המרכיבים ולשים בצד

  3. לקלף את התפוח האדמה ליפרוס

  4. לפרוסות עבות ולחצות באמצע ולא עד הסוף כמו סנדב׳יש להכניס בנדיבות

  5. את הבשר להכין מחבת עם שמן ליבול את התפוח אדמה בקמח ואחר כך בביצה

  6. ( בביצה אפשר לשים מעט רסק נותן צבע לתפוח אדמה ) ולטגן עד הזהבה

  7. להכין רוטב בסיר רחב ליקצוץ את הבצל לטגן עד השחמה קלה להוסיף את השום ושאר התבלינים ולהמשיך את הטיגון ולהוסיף מים להוסיף את התפוח אדמה בצורה מסודרת לבשל על אש נמוכה עד לידי ריכוך אומנם יש השקעה וקצת עבודה אבל שווה בסופו של דבר בהצלחה!!