לןגן

בורקס בשר וחציל קלוי על האש

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 19/12/2020 | 13:42
בורקס בשר וחציל קלוי על האש

תקציר המתכון: בורקס בשר וחציל קלוי על האש

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בורקס בשר וחציל קלוי על האש ראשית בחרו 2 חצילים כמו נוצה כי הכבדים מרים ועם גרעינים!❤סיון❤ קלעו אותם על האש או בגריל על החום הכי גבוהה מכל הכיוונים עד שישרפו מבחוץ...הוציאו את הליבה והניחו במסננת שכל הנוזלים ירדו.❤סיון מלול במחבת גדולה נטגן במעט שמן 2 בצלים סגולים קצוצים להשחמה נוסיף 500גר בשר טחון ונפורר עם מזלג תוך טיגון עד שהבשר משנה את צבעו.❤סיון מלול❤ נוסיף צרור כוסברה קצוצה ואת החציל תבלינים: פלפל גרוס מלח וכמון לפי טעמכם האישי.❤סיון מלול❤ כשהבשר קר ניקח עלה של עיגול 1 של מלוואח נניח בקצה העיגול לאורך כמות נדיבה מהבשר נגלגל גילגול 1 ונהדק לאחר מכן ניקח סכין נחתוך פסים בכל החלק הפתוח במרווחים...נגלגל את לסגירה את המלוואח לצורת רולדה ונסגור לחישוק. נבריש בביצב טרופה ושומשום ונאפה עך חום 180 מעלות טורבו עד שהמאפים שחומים ויפים בהצלחה❤סיון מלול❤