לןגן

מרק עדשים צהובות עם ירקות בניחוח סלרי ושמיר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 18/12/2020 | 17:59
מרק עדשים צהובות עם ירקות בניחוח סלרי ושמיר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה..

  2. מחממים סיר

  3. עם 2 כפות שמן

  4. מוסיפים את הבצל ומטגנים עד הזהבה

  5. מוסיפים

  6. את הגזר וגבעולי הסלרי

  7. מערבבים כ3-4 דקות

  8. מתבלים ב...

  9. 2 כפות מרק עוף פרווה

  10. רבע כף כמון

  11. רבע כף פלפל לבן

  12. רבע כף כורכום

  13. ואת שיני השום

  14. מערבבים היטב

  15. מוסיפים את העדשים

  16. ו2 ליטר מים

  17. מבשלים כ40 דקות

  18. מוסיפים את

  19. הקישואים והדלעת

  20. ו2 כפות סולת

  21. מבשלים 10 דקות

  22. מוסיפים את

  23. השמיר ועלי הסלרי הקצוצים

  24. ומבשלים 5 דקות נוספות