עוגת שוקולד(גנאש)
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 18/12/2020 | 17:56
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוגות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
בקערה מקציפים
-
4 ביצים
-
כוס סוכר
-
מוסיפים..
-
כוס שמן
-
כוס מיץ תפוזים
-
2 סוכר וניל
-
מוסיפים
-
2 כוסות קמח
-
1 אבקת אפיה
-
חופן אגוזים קצוצים
-
רבע כוס גנאש מוכן
-
(נשאר לי)(לא חובה)
-
מערבבים
אופן הכנה
-
משמנים תבנית
-
ושופכים את הבלילה
-
180 מעלות
-
כ40/50 דקות
-
בודקים עם שיפוד
-
אם העוגה מוכנה
-
נ.ב
-
אפשר לשים
-
במקום הגנאש
-
כף שוקולית/קקאו