לןגן

קציצות ברוטב אדום עם תפוח אדמה וגזר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 18/12/2020 | 17:52
קציצות ברוטב אדום עם תפוח אדמה וגזר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים בסיר

  2. רבע כוס שמן

  3. מטגנים קלות את

  4. התפוח אדמה

  5. מוציאים לצלחת

  6. מטגנים את הקציצות

  7. ומוציאים לצלחת

  8. באותו סיר

  9. מטגנים את הבצל

  10. מוסיפים

  11. 1 רסק קטן

  12. מטגנים כ3-4 דקות

  13. מוסיפים

  14. חצי כף פפריקה מתוקה

  15. חצי כף כורכום

  16. רבע כף כמון

  17. רבע כף פלפל שחור

  18. חצי כף מלח

  19. מערבבים כ3 דקות

  20. מסדרים את

  21. התפוח אדמה בסיר

  22. ומעל את הגזר

  23. מוסיפים מים בגובה הירקות

  24. מגיעים לרתיחה

  25. מכסים ומבשלים

  26. כ20 דקות

  27. מוסיפים את הקציצות

  28. מוסיפים מים רותחים בגובה הקציצות

  29. ומבשלים כ20 דקות נוספות