לןגן

לביבות / קציצות ירק

מאת: גילי Gili, פורסם: 17/12/2020 | 14:01
לביבות / קציצות ירק

תקציר המתכון: קלות, בריאות וטעימותת 😋😋😋

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד את הירקות בפומפיה

  2. חשוב! לסחוט את התפו"א המגורד מהנוזל והעמילן שבו, לאחר סחיטה ראשונה להמתין מעט ולסחוט שוב (כשהוא נח יוצאים ממנו עוד נוזלים)

  3. לערבב הכל בקערה אחת

  4. ליצור עיגולי קציצות ולטגן במחבת עם שמן חם

  5. חנוכה שמח!