לןגן

פולים מבושלים פיקנטיים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 17/12/2020 | 13:40
פולים מבושלים פיקנטיים

תקציר המתכון: פולים טעימים בגרסה הפיקנטית שלהם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מחממים מעט שמן זית בסיר סוטאז'

  2. מתבלים ולאחר מכן שמים את העגבניות המגורדות. מכניסים פנימה את הפולים, השום והפלפלים ( לפני כן חורצים את הפלפלים לאורכם שיספגו פנימה רוטב). מוסיפים כוסברה קצוצה ומכסים במים עד לגובה הפולים. מביאים לרתיחה ומנמיכים עד לספיגת הנוזלים. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.