פיצה קטוגנית בשרי
מאת: Aidy Vig, פורסם: 16/12/2020 | 19:29
תקציר המתכון:
משהו מעניין לגיוון
קטגוריה: ללא גלוטן,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
לבסיס
-
חצי כרובית לשטוף ולטחון במעבד מזון
-
2 _ביצים
-
לערבב ,לשטוח בתבנית דק דק
-
לאפות עד להזהבה
לבשר
-
בקערה לערבב
-
2 כפות תבלין שווארמה
-
מעט כמון
-
מלח , פלפל, לפי הטעם
-
2 כפות קוואקר טחון דק דק
-
3 כפות שמן זית
-
מעט מים
-
לערבב , להכניס בשר חזה שלם ,
-
לשים בתבנית מרופדת בנייר אפייה
-
לאפות 30 דק'
-
להוציא לצנן מעט
-
לחתוך דק דק.
-
בקערית לערבב: רסק עגבניות טבעי,
-
שום כתוש
-
מלח
-
פלפל
-
תבלין שווארמה
-
לערבב למרוח מעל העיסה
לפזר
-
זיתים
-
גמבה
-
תירס
-
בשר שווארמה
-
לאפות 30 דק' 170°
-
בהצלחה ובתיאבון!
-
איידי💞
אופן הכנה
-
אפיה
-
לפי השלבים