לןגן

פתיתים חלביים

מאת: מדי רואקי, פורסם: 16/12/2020 | 09:58
פתיתים חלביים

תקציר המתכון: אורז בן גוריון בגרסה חלבית. מתאים לארוחת בוקר או ערב בליל חורף קר. טעם טעים נוסטלגי של יַלְדוּת נאכל לצד גיל או אשל או שמנת מה שאוהבים . אהובים מאוד על בתי היקרה.

קטגוריה: צמחוניים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממלאים סיר בקוטר 20 במים ומרתיחים אותם. ממליחים מעט. כשהמים רותחים שופכים פנימה את תוכן החבילה ובוחשים קלות.

  2. מנמיכים להבה ובוחשים מידי פעם מספר דקות . כשרוב המים נספגים יוצקים שתי כוסות חלב ובוחשים היטב. מוסיפים את החמאה וממשיכים לבשל עד שרוב החלב נספג והפתיתים רכים ומוכנים לאכילה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.