לןגן

בְּוּש צרפתי מוס שוקולד לבן במילוי פרלינה על ביסקוויטים קראנצי בציפוי ובזילוף קרם גבינת מסקרפונה

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 16/12/2020 | 09:42
בְּוּש צרפתי  מוס שוקולד לבן במילוי פרלינה על ביסקוויטים קראנצי בציפוי ובזילוף קרם גבינת מסקרפונה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

למילוי

מצרכים הדרושים לשיכבת קראנצי

מצרכים הדרושים למוס שוקולד לבן

מצרכים הדרושים לקרם גבינה

אופן הכנה

  1. 1)הכנת המלית פרלינה:

  2. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות

  3. 2)מביאים לרתיחה את השמנת המתוקה מוסיפים את הג'לטין ומערבבים עד לאיחוד ולאחר מכן מוסיפים את המחית פרלינה ושוב מערבבים עד לקבלת מרקם חלק

  4. 3)שופכים לתבנית מרופדת בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לשעה

  5. 4)אופן הכנת הביסקוויט:

  6. שופכים לסיר את השמנת המתוקה מוסיפים את החמאה ומחית פרלינה וממיסים את הכל ושמים בצד

  7. 5) בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם הסוכר דבש ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה

  8. 6) מוסיפים אבקת שקדים קמח ואבקת אפייה ושוב מערבבים עד שאין גושים ולאחר מכן מוסיפים את התערובת השמנת ומחית ושוב מערבבים עד לאיחוד ושופכים לתבנית אנגליש קייק ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 12 דקות

  9. 7)אופן הכנת השיכבת קראנצי:

  10. ממיסים בבן מארי את השוקולד החלב ומחית פרלינה עד לקבלת מרקם חלק

  11. 8) מרסקים גם את הגליליות ומוסיפים אותם לתערובת ומערבבים

  12. 9)מחלצים את הביסקוויט וחותכים לגודל התבנית ומורחים את התערובת ומעבירים למקרר לחצי שעה

  13. 10) אופן הכנת המוס שוקולד לבן:

  14. מערבבים את הג'לטין עם המים ושמים בצד ל10 דקות

  15. 11)ממיסים את השוקולד בבן מארי ובמקביל

  16. מביאים לרתיחה את החלב וממיסים את הג'לטין ומערבבים , מוסיפים את השוקולד לבן מומס ושוב מערבבים

  17. 12) מקציפים את השמנת המתוקה ולקבדת קצפת יציבה ומוסיפים את התערובת השוקולד ב3 עד 4 פעמים ותמיד בהדרגה

  18. 13)הרכבת העוגה

  19. יוצקים מחצית של המוס לתבנים ונותנים תפיקות קלות

  20. מחלצים את המלית מניחים אותה ויוצקים את יתר המוס ושוב נותנים דפיקות קלות ומניחים מעל את הביסקוויט עם הקראנצ ולוחצים קלות ומעבירים למקפיא ל6 שעות ואפשר לילה שלם

  21. 14)אופן הכנת הקרם גבינה:מקציפים את כל החומרים של הקרם ביחד עד ליציבות

  22. מחלצים את העוגה מורחים קרם ומעבירים מה שנותר לשקית זילוף מזלפים ומקשטים מה שבא לכם השמיים הם הגבול