תקציר המתכון: יאמי
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני
מחממים מחבת
עם 2 כפות שמן
מוסיפים את הבצל
מטגנים עד הזהבה
מוסיפים
את פרוסות השרי
מערבבים כ2-3 דקות
מוסיפים את הציפס
מערבבים 2-3 דקות
מוסיפים את השמיר ומערבבים היטב
שוברים את הביצים
בצלחת ומערבבים אותם.
שופכים את הבצים למחבת
לאחר שהחלק התחתון מוכן
לשים צלחת על המחבת
להפוך את החביתה
ולהחזיר בחזרה למחבת
ל3-4 דקות