חזה עוף בתיבול מתקתק
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 15/12/2020 | 18:25
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: עוף,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
הכנת חזה העוף
-
בקערה שמים
-
כ200 גרם חזה עוף פרוס
-
מוסיפים
-
כף רוטב שום וצילי
-
מתוק (קנור)
-
קורט תבלין בזילקום
-
רורט תבלין פילדלפיה
-
מערבבים ולמקרר כשעה
אופן הכנה
-
מחממים פלנצ'ה
-
צורבים את החזה עוף מ2 הצדדים
-
עד מידת העשיה שרוצים ואוהבים