לןגן

פריקסה

מאת: אלה איפרגן, פורסם: 15/12/2020 | 18:08
פריקסה

תקציר המתכון: בדיוק לחנוכה❤️

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים את כל החומרים בקערה ( מלבד המלח) ללוש היטב שמונה דקות .

  2. ברגע שמתקבל בצק דביק להוסיף את המלח

  3. לאחר הוספת המלח לשמן את הידיים וללוש שנית עוד 3 דקות

  4. לשמן קערה להביא את הבצק לעיגול לסגור עם ניילון נצמד לתת תפיחה לחצי שעה

  5. לאחר חצי שעה להוריד את הנפח ללוש ל

  6. קרות כדורים ולהכין את הלחמניות בצורה (

  7. אפשר לראות בתמוננה)

  8. משטחת כל כדור על נייר אפיה גזור משומן

  9. להתפיח בצורה הזאת במשך שעה.

  10. לאחר שעה לטגן בשמן עמוק (להכניס עם הנייר אפיה לשמן אחרי כמה שניות להוציא את הנייר אפיה בזהירות!!)

  11. לטגן עד הזהבה מלאה ושיהיה בתאבון❤️

  12. שכחתי לציין שבזמן שמחכים להתפחה ניתן להכין תוספות נדירות בצד

  13. ביצה תפוחי אדמה, טונה , זייתים, טירשי אריסה וכל מה שאתם אוהבים😝