לןגן

רוטב שמנת בטטה

מאת: זהר מנדל, פורסם: 15/12/2020 | 11:59

קטגוריה: פסטה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מקלפים את הבטטה חותכים לפרוסות ומבשלים אותה, מקררים וחותכים לקוביות ומטגנים ב-3 כפות שמן או חמאה

  2. שמים בסיר את השמנת, חמאה ותבלינים ומבשלים מספר דקות, מוסיפים את הבטטה וממשיכים לבשל

  3. טועמים, מתקנים טעמים

  4. שופכים על פסטה/ניוקי - בתאבון