לןגן

נגיסי עוף בטמפורה עם כרובית וציפס מתנפח

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 15/12/2020 | 09:47
נגיסי עוף בטמפורה עם כרובית וציפס מתנפח

תקציר המתכון: ארוחה מושלמת לילדים שגם מבוגרים יאהבו😋

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לבלילה של הציפס

לטמפורה

אופן הכנה

  1. את החזה עוף יש לחתוך לרצועות קטנות,לשטוף לסנן ולייבש מנוזלים.

  2. להניח בקערה ולפזר מעל קמח

  3. לערבב את הנתחים עם הקמח ולהעביר למסננת ולנער שייצאו העודפים.

  4. בקערה אחרת יש לערבב את כל חומרי הטמפורה,ולהוסיף לבלילה את הנתחים עם הקמח לערבב הייטב ולטגן בשמן עמוק עד להזהבה.להוציא לתוך מסננת לא על גבי נייר סופג כך הם יישארו קריספיים.

  5. להכנת הכרובית:

  6. לפרק את הכרובים לפרחים להרתיח במים עם מעט חומץ ומלח כ10 דקות לא להגיע לריכוך מלא,לסנן לטבול באותה טמפורה של הנגיסים ולטגן בשמן

  7. להכנת הצ'יפס:

  8. לפרוס את התפוא דק במנדולינה לערבב בחומרי הטמפורה שרשום מעלה

  9. ולטגן בשמן עמוק

  10. הצעת הגשה:

  11. לאכול חם במקום לצד טחינה,חמוצים,רוטב צילי👌