לןגן

ספינג'

מאת: מרים טויזר, פורסם: 13/12/2020 | 22:58
ספינג'

תקציר המתכון: אין חנוכה בלי סיפנג...רך אוורירי ומתוק... ללקק את האצבעות... המתכון של חנוכה אצלינו בבית... והכי חשוב קלי קלות וטעים... אמ... מממ... יאמי...

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבצק

לסירופ

אופן הכנה

  1. לסירופ:

  2. בסיר קטן על האש להמיס סוכר ומים, עד שהנוזל מבעבע ונמס הסוכר

  3. לסגור את האש ולהוסיף את מיץ הלימון

  4. לבצק:

  5. בקערה להניח את מרכיבי הבצק וללוש עם וו גיטרה את כל המרכיבים עד לקבלת בצק אחיד ודביק

  6. לכסות בניילון נצמד ולתת לבצק לתפוח כשעה וחצי לפחות

  7. להרתיח סיר עם שמן עמוק

  8. ניצור את צורת הספינג' בידיים רטובות ניקח חתיכת בצק וניצור טבעת גדולה במרכז

  9. נזרוק את הבצק לשמן הרותח עד להזהבה ולצבע הרצוי, לטבול בסירופ שהכנו מראש עוד כשחם.