פלפלים ממולאים
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/12/2020 | 19:03
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
10 פלפלים קטנים
-
1 קישוא חתוך לחצי ומרוקן
-
בערך 2 כוסות אורז חצי בישול
-
פטרוזיליה קצוצה
-
שום קצוץ
-
בצל גדול קצוץ מטוגן
-
2 כפיות פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
-
כפית כורכום
-
כפית פלפל שחור
-
כפית כמון
-
כפית מלח
-
שמן זית
מצרכים לרוטב
-
כף רסק עגבניות
-
2 כפות שמן
-
פפריקה מתוקה טוניסאית בשמן
-
שן שום קצוצה
-
כורכום
-
פלפל שחור
-
כמון
-
מלח
-
קארי
-
בערך 2 כוסות מים
אופן הכנה
-
בקערה שמים את האורז, הפטרוזיליה הקצוצה, בצל מטוגן, שום קצוץ, שמן זית ותבלינים ומערבבים עד לאיחוד החומרים.
-
בסיר רחב שמים את כל חומרי הרוטב ומערבבים.
-
ממלאים את הפלפלים באורז ומסדרים בתוך הסיר מוסיפים בערך 2 כוסות מים מכסים מביאים לרתיחה,
-
מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד שהפלפלים מוכנים.