לןגן

סיגרים מתוקים

מאת: אורנה לביא, פורסם: 13/12/2020 | 13:32

תקציר המתכון: הנה מתכון לסיגרים מתוקים. אילתרתי ממה שהיה לי כרגע. יצא מעולה, וואלה השכנה הסינית שלי אמרה שזה משהו משהו...

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את הקמח והחרובים עם הביצים והחלב. להוסיף חומרים אם צריך, שיהיה נוח ללישה. להוסיף את המלח.

  2. לעשות מזה סיגרים בגודל ובצורה שמתחשק.

  3. להרתיח שמן חריע במחבת טופו.

  4. לטגן את הסיגרים. להוציא אותם בכף סינון מעץ, להניח אותם על נייר סופג.

  5. להזליף עליהם סילאן ולקשט אותם בחצאי תמרים וחצאי משמשים. לפזר על הכל מלמעלה אבקת סוכר חום וקוקוס.