לןגן

פבלובה

מאת: רונית קופל, פורסם: 13/12/2020 | 08:07
פבלובה

תקציר המתכון: פבלובה טעימה בטירוף

קטגוריה: עוגיות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במיקסר להקציף 4 חלבונים עם כוס ורבע סוכר בהדרגה להוסיף גם כף קונפלור וכף חומץ ולהקציף כ7 דק לפחות לקצף יציב להעביר לשקית זילוף ולצור את הצורה להכניס לתנור לחום של 130 לשעה וחצי לפחות

  2. והם מתקררים מכינים קצפת ומזלפים למעלה ולקישוט ריבת תות