לןגן

סופגניות אפויות עם גנאש בסלסלות נייר

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 12/12/2020 | 21:01
סופגניות אפויות עם גנאש בסלסלות נייר

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. הכנת גנאש(יום קודם)

  2. מחממים במיקרוגל

  3. חצי שמנת מתוקה

  4. מוסיפים

  5. 1 שוקולד מריר

  6. מערבבים עד המסת

  7. השוקולד

  8. שמים במקרר שיתקשה

  9. עם 2 כפיות לוקחים מהגנאש המוצק

  10. ושמים מעל הבצק בסלסלת הנייר

  11. 180 מעלות

  12. כ20/30 דקות

  13. כשמתקרר בוזקים

  14. אבקת סוכר

  15. נ.ב

  16. אפשר לשים ריבה