לןגן

עוף בתנור בתוספת תפוחי אדמה

מאת: כרמית וקנין, פורסם: 12/12/2020 | 18:16
עוף בתנור בתוספת תפוחי אדמה

תקציר המתכון: עוף בתנור פשוט להיט

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מנקים את העופות ומסדרים בתבנית גדולה חותכים את התפוחי האדמה והבטטה והבצל.

  2. מוסיפים את העגבניות שרי ואת התיבול הבא: 3 כפות דבש, 3 כפות צ'ילי ,כף פפריקה אדומה מתוקה וכפית פלפל שחור

  3. מערבבים היטב את הרוטב ומורחים עם הידיים על כל העופות והירקות.

  4. מכניסים לתנור לשעה וחצי על חום 190 מעלות.