לןגן

אומלט בצל-פטריות-גבינה צהובה-פטרוזיליה

מאת: ברק קרנצלר, פורסם: 12/12/2020 | 11:42
אומלט בצל-פטריות-גבינה צהובה-פטרוזיליה

תקציר המתכון: מי לא אוהב אומלט לא.בוקר? מתכון טריוויאלי אך עם כמה טיפים קטנים לשדרוג

קטגוריה: ארוחות בוקר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מטגנים את הבצל במחבת עד הזהבה

  2. מוסיפים את הפיטריות מטבלים מלח-פלפל ומקפיצים יחד עד שהפיטריות מתרככות

  3. טורפים את הביצים הרבה! שיכנס הרבה אוויר ומוסיפים למחבת

  4. פורסים מעל את הגבינה ומפזריםה פטרוזילה קצוצה

  5. מעבירים לאש קטנה-בינונית ומכסים

  6. ברגע שהחביתה לא ממש נוזלית מלמעלה - מקפלים לחצי, מכבים את האש ובתאבון!!