לןגן

קינוח פרווה עם 3 מרכיבים בלבד שוקולד טחינה ואיגוזי פקאן בציפוי קוקוס קלוי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/12/2020 | 16:37
קינוח  פרווה עם 3 מרכיבים בלבד
שוקולד טחינה ואיגוזי פקאן בציפוי קוקוס קלוי

תקציר המתכון: טעים 😋קל 👌וללא תוספת של סוכר

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) ממיסים את השוקולד על בן מארי, מוסיפים את הטחינה גולמית מערבבים מוסיפים את האגוזי פקאן טבעיים שוב מערבבים ושופכים לתבנית 35 ס"מ על 12ס"מ או כל תבנית אחרת מכניסים למקפיא לשעתיים מחלצים ומגלגלים בקוקוס קלוי פורסים ושומרים במקפיא או במקרר