לןגן

צלי בשר כתף עם פטריות שמפיניון טריות עם גמבה ובצל שלוט

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 11/12/2020 | 09:51
צלי בשר כתף עם פטריות שמפיניון טריות עם גמבה ובצל שלוט

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת 👌👌😋😋

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 2 פרוסות של צלי כתף מ"ס 5

  2. 2 בצלים קצוצים

  3. 1 גמבה חתוך לרצועות דקות

  4. 5 בצלים שלוט

  5. סלסלה של פטריות שמפיניון חתוך לפרוסות

  6. כף גדושה מרק פטריות

  7. כף גדושה מרק בצל

  8. 2 כפות דבש

  9. חצי כפית פלפל שחור

  10. כף שטוחה פפריקה מתוקה

  11. כף שטוחה כורכום

  12. 1)אופן הכנת:

  13. מטגנים במחבת את פרוסות בשר כמה דקות בשני הצדדים

  14. 2) בסיר מטגנים את הבצל עם רצועת גמבה עד להזהבה

  15. 3) מוסיפים את הפטריות תבלינים ודבש מוסיפים מים מחצי הגובה ומניחים את פרוסות הבשר

  16. 4) ובסוף מוסיפים את הבצל שלוט ומבשלים על אש נמוכה כ שעה וחצי