לןגן

שבקיה

מאת: נועם זיגדון, פורסם: 10/12/2020 | 11:10
שבקיה

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להרתיח כ-20 דקות

אופן הכנה

  1. להרתיח את המים החומץ והמרגרינה להוריד מהאש להוסיף את הקמח ללוש לבצק רך

  2. לחלק ל- 4-5 עיגולים

  3. לפתוח כל חלק לפזר מעט קמח ולגלגל לרולדה

  4. לכסות במגבת

  5. לקחת כל רולדה לחתוך חתיכות בגודל 4 ס"מ לפתוח דק לחרוץ בגלגלת (לא עד הסוף)

  6. לתפוס רצועה לדלג על רצועה לתפוס את הבאה ...

  7. לטגן בשמן עמוק משני צדדים

  8. לצנן

  9. לטבול בסירופ

  10. לפזר מעל שומשום/ סוכריות צבעוניות

  11. בהצלחה נועם זיגדון 💞