תקציר המתכון: שבלולי פיצה בתוך תבנית שקעים הילדים עפים על זה.. יוצא טעים טעים טעיםםם
קטגוריה: פיצה, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
את הבצק ללוש במיקסר כמה דקות או ביד, להוסיף לקמח סוגת מים ואת השמן זית. לכסות להתפחה 15 דקות. לאחר מכן להוציא את הבצק למשטח מקומח ולחלק ל 6 כדורים . לכסות ולהתפיח שוב כ 45-60 דקות
לרדד, למרוח רוטב פיצה בייתי, גבינה ותוספות שאוהבים❤
להכניס לתנור מחומם, 185 מעלות בשליש תחתון של התנור עד הזהבה.
לקראת הסוף להוריד את התבנית לתחתית ממש של התנור לעוד 3 דקות לקבלת צבע זהוב וקריספיות מלמטה .
להכנת הרוטב: לטגן בסיר קטן עם מעט שמן זית + שמן רגיל את הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף את העגבניות, השום הכתוש, בזיליקום ושאר התבלינים הר"מ , לבשל על להבה נמוכה כ 10-15 דקות.
להכנת שבלולי הפיצה:
לרדד כדור בצק לעלה , למרוח רוטב פיצה לפזר גבינה צהובה ומוצרלה וזיתים לגלגל לרולדה, לחתוך עם סכין שבלולים ולהכניס לתבנחת שקעים משומנת בשמן זית. מעל השבלולים למרוח מעט שמן זית ושומשום , תנור 185 עד הזהבה.