לןגן

סלט על בסיס משולב של טכניקות גסטרונומיות שונות

מאת: אורנה לביא, פורסם: 09/12/2020 | 13:18

תקציר המתכון: שילוב טכניקות גסטרונומיות - על האש (צליה), טיגון בטפלון (כלומר בלי שמן, כי לא טוב להכליל במתכון המכיל ירקות חיים שמן חם), ירקות חיים, רוטב. באופן כללי - לא לקלף כלום חוץ מהבצל והשום.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכין את המרכיבים השונים לפי ההוראות למעלה ולערבב בכף מתכת בקערה עגולה ועמוקה

  2. למזוג מלמעלה קצת שמן שומשום ולכסות את הקערה בצלחת. לשמור במקרר לפחות שעה עד לארוחה, עד שבוע. להגיש את הרוטב בנפרד, כל סועד מוסיף לעצמו כמה שבא לו

  3. זה סלט קצת כבד, מומלץ להגיש אתו מנה עיקרית לא כבדה ומנה אחרונה קרה ולא שמנה. לא מומלץ לשתות אלכוהול כבד אלא מקסימום בירה, עדיף מיץ פירות או תה צמחים קר כלשהו.