פלפל ממולא באורז ובשר
מאת: נועם זיגדון, פורסם: 09/12/2020 | 12:00
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
*פלפל ממולא*
-
15-16 פלפלים בצבעים שונים
-
לחתוך את החלק העליון (להשאיר אותו) לנקב מסביב את הפלפל עם סכין או מזלג
-
*למילוי*
-
1 ק"ג בשר בקר טחון
-
2 כוסות אורז מבורר ושטוף
-
2 בצלים קצוצים מטוגנים
-
חצי צרור פטרוזיליה קצוצה
-
חצי צרור כוזברה קצוצה
-
5 גבעולי נענע קצוצים
-
4-5 שיני שום כתוש
-
1 כף רסק
-
פלפל שחור
-
מעט שמן
-
מלח
-
לטגן את הבצל עם מעט שמן
-
לקצוץ את הירק דק
-
להוסיף את הבשר והאורז ולתבל
-
למלא את הפלפלים
-
*לרוטב*
-
3 כפות רסק עגבניות
-
5 שיני שום חתוך
-
פלפל חריף חתוך
-
1/2 כף כמון
-
מרק עוף
-
מלח
-
מים
-
שמן
אופן הכנה
-
לטגן את השום והפלפל עם שמן
-
להוסיף את הרסק להשחים עם כוס מים
-
לסדר את הפלפלים לבשל כ-10 דקות בסיר מכוסה
-
להוסיף מים עד לגובה הפלפלים לתבל
-
לבשל כ-35 דקות
-
להכניס לתנור שחומם מראש על 250° כרבע שעה
-
בהצלחה נועם זיגדון💞