לןגן

סלט ירוק חריף אש

מאת: אורנה לביא, פורסם: 08/12/2020 | 16:52

תקציר המתכון: סלט ירוק חריף אש. אש ירוקה שאיננה מדעית-בדיונית וגם איננה ל"ג בעומרית. זה אילתור שלי מהרגע. משהו קל להכנה, אפילו ללא מוכשרים, וגם למי שנורא ממהר.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להכניס לקערה עגולה ועמוקה את כל המרכיבים לפי הסדר ולערבב. לבדוק את התיבול ולתקן אם צריך.

  2. לכסות את הקערה בניילון נצמד או בצלחת, להכניס למקרר למדף התחתון לשעה לפחות. לערבב, לבדוק שוב את התיבול, לתקן אם צריך ולהגיש מיד.

  3. אפשר להגיש גם יום ו-או יומיים יותר מאוחר, אבל ככל שעובר הזמן הסלט מאבד מטעמו ואי אפשר לתקן אותו. גם לא עם מוסיקת רקע וגם לא עם ארוחה הכי הכי על השולחן מסביב. רק טריות כמה שיותר מושחמת מתאימה כאן.