לןגן

מרק חרירה

מאת: שירה רווח, פורסם: 08/12/2020 | 14:09
מרק חרירה

תקציר המתכון: מרק מושלם לחורף קר

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך בצל לקוביות קטנות ולטגן עד להזהבה.

  2. לגרד בפומפיה את העגבניות ולהוסיף לסיר

  3. לקצוץ את הכוסברה, פטרוזיליה והסלרי ולהוסיף למרק.

  4. להוסיף את הקטניות (חומוס ועדשים)

  5. להוסיף חצי ליטר מים

  6. להוסיף את התבלינים. להביא לרתיחה של חצי שעה

  7. לשים בכוס 2 כפות קמח+ פחות מחצי כוס מים קרים לערבב היטב שלא ישארו גושים ולהוסיף למרק.

  8. לקראת הסוף להוסיף את האטריות ולהנמיך את האש.

  9. בהצלחה❤️