לןגן

לביבות תפוחי אדמה

מאת: אורין מכלוף, פורסם: 08/12/2020 | 09:08
לביבות תפוחי אדמה

תקציר המתכון: לביבות תפו"א - קריספיות מבחוץ רכות מבפנים לא תפסיקו להכין!! אשמח מאוד שתאמרו לי איך יצא בסוף🙂❤️

קטגוריה: לילדים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לגרד במגרדת ( בחורים הגדולים ) את תפוחי האדמה והבצל

  2. להניח את תפוחי האדמה והבצל על מגבת מטבח נקייה ולסחוט היטב מהנוזלים. להוציא כמה שיותר נוזלים מתפוחי האדמה והבצל.

  3. להניח את תפוחי האדמה והבצל בקערה גדולה ולהוסיף את כל שאר המצרכים : ביצים, קמח, מלח, פלפל שחור, ואבקת אפייה. לערבב היטב.

  4. לחמם על אש גבוהה, לפי המתכון לשים במחבת גדולה ורחבה שמן חצי עמוק אני שמה פחות ויוצא עדיין מבושל וטעים❤️

  5. כשהשמן חם, בעזרת שתי כפות ליצור תלוליות של לביבות בשמן ולשטח אותן מעט מי שמעדיף בידיים אפשר גם בידיים להנמיך מעט את האש לאש בינונית - גבוהה.

  6. לטגן כ 2-3 דקות (תלוי בגודל הלביבה) מכל צד עד שהלביבות משחימות יפה.

  7. להוציא מהשמן ולהניח על מגש או צלחת גדולה מרופדת בנייר סופג. לטגן ככה את כל הנגלה של הלביבות