תקציר המתכון: הנה משהו שלי, בהשראה דרוזית. קציצות אורז עם שוקולד חרובים. הכמויות - אפשר להכפיל או לחצות וכו'.
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
לערבב את כל החומרים לקציצות, ללוש ולהכין קציצות. לשים אותן במקרר לשעה לפחות.
לטגן את הקציצות. טיגון קצר על אש גדולה במחבת טפלון עם קצת שמן שומשום.
להניח את הקציצות במגששיתקררו. כשהן פושרות לגלגל אותן בקערה קטנה של אבקת קינמון וקוקוס. לשמור אותן במקרר. להגיש קר.
אפשרות נוספת שממש לא מקובלת אצל הדרוזים - להגיש את הקציצות בעודן חמות, עם גלידה וליקר שרי.