לןגן

פיתות מטוגנות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/12/2020 | 09:45
פיתות מטוגנות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להוציא אוויר

  2. ולהתפיח כחצי שעה

  3. לקרוץ עיגולים

  4. לשמן אותם

  5. מנוחה כ10-15 דקות

  6. לרדד בין 2 עיגולים של דף אפיה בקוטר המחבת

  7. מקמחים את הפיתה

  8. עם היד מותחים את הפיתה קלות

  9. מחממים מחבת עם

  10. שכבה נמוכה של שמן

  11. כשהשמן חם

  12. להנמיך טיפה את האש

  13. שמים פיתה בצק

  14. ומטגנים מ2 הצדדים

  15. להוציא על מגש

  16. עם נייר סופג

  17. באותה דרך מכינים

  18. את כל הפיתות- בצק