טורטיות אפויות בתנור ב2 מילויים שונים
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/12/2020 | 09:43
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: מאפים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר חלבי,
דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
חצי חבילה טורטיות
-
במלית גבינה+ממרח
-
עגבניות מיובשות
-
בציפי ביצה ושומשום
-
חצי חבילה טורטיות במלית גבינה+טפנד
-
זיתי קלמנטה בשמן
-
בציפוי ביצה וקצח
-
1חבילה טורטיות
-
מלית הגבינה
-
100 גרם פטינה
-
200 גרם צפתית
-
50 גרם מוצרלה מגורדת
-
20 פרמזן מגורד
-
30 גבינה צהובה מגורדת
-
לערבב הכל היטב יחד
-
לחלק ל2 קערות
-
לקערה 1
-
להוסיף כף ממרח
-
עגבניות מיובשות
-
ולערבב היטב
-
לקערה 2
-
להוסיף כף טפנד
-
קלמנטה בשמן
-
ולערבב היטב
אופן הכנה
-
ההכנה
-
לחצות את הטורטיות ל2
-
שמים מהמלית מהקערה ה1 בצד של החלק העליון
-
למרוח ביצה
-
לקפל מהצדדים
-
למרוח ביצה
-
ולגלגל כרולדה
-
לשים בתבנית באותה דרך מכינים את הטורטיות במלית הזו
-
מורחים ביצה
-
ומפזרים שומשום
-
180 מעלות
-
כ20 דקות
-
עד השחמה של הטורטיות
-
באותה דרך כמו
-
הטורטיות הקודמות
-
מכינים עם המלית מהקערה ה2
-
למרוח ביצה
-
לפזר קצח
-
180 מעלות
-
כ20 דקות
-
עד השחמה של הטורטיות