תקציר המתכון: כרוביות טעימות בכל צורה.הכי טעימות מטוגנות
קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מפרידים את הכרובית לפרחים ומשרים במים עם מלח או חומץ כרבע שעה.
שואפים היטב ומרתיחים כ10 דקות . יש לשים לב לא להגיע לריכוך מלא!!! שהכרובית תשאר קריספית.
מסננים . טטרפים ביצים עם כף וחצי חרדל. מתבלים את פירוקי הלחם במלח, כמון ופלפל שחור.
מתבלים את פרחי הכרבובית בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם . מטגנים בשמן עמוק. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.