לןגן

כרובית מטוגנת קריספית וטעימה

מאת: מדי רואקי, פורסם: 04/12/2020 | 13:01
כרובית מטוגנת קריספית וטעימה

תקציר המתכון: כרוביות טעימות בכל צורה.הכי טעימות מטוגנות

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מפרידים את הכרובית לפרחים ומשרים במים עם מלח או חומץ כרבע שעה.

  2. שואפים היטב ומרתיחים כ10 דקות . יש לשים לב לא להגיע לריכוך מלא!!! שהכרובית תשאר קריספית.

  3. מסננים . טטרפים ביצים עם כף וחצי חרדל. מתבלים את פירוקי הלחם במלח, כמון ופלפל שחור.

  4. מתבלים את פרחי הכרבובית בביצה ולאחר מכן בפירורי הלחם . מטגנים בשמן עמוק. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי.