תקציר המתכון: עוגת פטי בר עם ריבת חלב ופירות יער
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד
להקציף חצי שמנת מתוקה עם חצי חבילה מפוגינג ריבת חלב.
להניח בתבנית פטי בר שטובלים בחלב בתחתית.
להניח את ההקצפה מעל בצורה אחידה.
להקציב שמנת מתוקה עם פודינג וניל
להניח עוד שכבה של פטי בר
להניח את ההקצפה וניל עם אוכמניות מפוזרות מעל .להשאיר שליש לסיום
הקצפה עם פירות יער ופטי בר גרוס לקישוט.
לקרר עם נייר נצמד עד להגשה לפחות 3 שעות.
בתהבון
ניתן להכין את העוגה פרווה במקום חלב לטבול במים, להשתמש בשמנת פרווה.