לןגן

מרק אפונה

מאת: נינט אביטן, פורסם: 02/12/2020 | 22:37
מרק אפונה

תקציר המתכון: מרק אפונה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בסיר שמן זית להוסיף את הבצל חתוך גס לטגן עד השחמה להוסיף בטטה חתוכה לקוביות גסות סלרי קצוץ כולל עלים תפוח אדמה חתוך לקוביות לערבב הכל ולהוסיף את כל יתר המרכיבים למלא מים 3/4 מכמות הסיר לבשל על אש בינונית שעה לפחות להעביר למג'ימקס או למעוך בבלנדר יד למחית חלקה אפשר להוסיף כוס אפונה סנפרוסט מבושלת כדי שיהיו מרקמים שונים מומלץ להגיש עם אבקת צ'ילי מעל ומעט זרזיף שמן זית וצנימים או קרוטונים