לןגן

פס גבינה מטמטם חושים🤩😋

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 02/12/2020 | 20:16
פס גבינה מטמטם חושים🤩😋

תקציר המתכון: תקשיבו,זה טעיםםםם בטרוףףףף 🤩🤩🤩

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

למילוי

לסירופ

אופן ההכנה

אופן הכנה

  1. הכל רשום למעלה👆👆👆

  2. מי שרוצה כמובן יכולה להכין בצק שמרים ולמלא בגבינה/ שוקולד/ חלבה וכו' ..

  3. מצרכים לבצק שמרים:

  4. 1 ק"ג קמח

  5. 2 כפות שמרים

  6. 1 כף משפר אפיה

  7. 3/4 כוס סוכר

  8. 3 ביצים

  9. 1 כוס שמן

  10. 2 סוכר וניל

  11. 2 כוסות מים פושרים( חד פעמי קר-להוסיף בהדרגה)

  12. גרידת לימון

  13. אופן ההכנה:

  14. בקערת מיקסר נערבב את הקמח עם השמרים והמשפר אפיה, נוסיף את הסוכר והסוכר וניל,נמשיך לערבב , נוסיף הביצים והשמן בסוף נוסיף את המים בהדרגה, ללוש כ-8 דקות עד שנוצר בצק חלק וגמיש..

  15. נעביר לקערה להתפחה של שעה וחצי או עד שמכפיל את נפחו.

  16. נחלק את הבצק ל-5 כדורים שווים נכסה במגבת וניתן להם מנוחה של 15 דקות..

  17. מרדדים כל כדור למלבן דק, מורחים את המילוי, מפזרים אגוזי מלך ומגלגלים לרולדה..

  18. נחצה את הרולדה לשניים ואז נלפף אותם יחד לבורג..

  19. אפשר גם לחלק מראש כל כדור ל-2 , למרוח מילוי , לגלגל לרולדה וללפף את 2 הרצועות וליצור בורג.

  20. נעביר לתבנית אינגליש משומנת ונניח להתפחה נוספת של 40 דקות או עד להכפלת הנפח..

  21. נבריש את העוגה בעדינות בביצה טרופה עם כפית מים וכף סוכר

  22. נכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות(אפשר ורצוי בטורבו) משהו כמו - חצי שעה

  23. באהבה בנות❤❤