לןגן

בטטות צלויות עם טימין ןסילאן

מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 02/12/2020 | 18:10
בטטות צלויות עם טימין ןסילאן

תקציר המתכון: בטטות צלויות עם טימין וסילאן

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בטטות צלויות עם סילאן טימין ושמן זית כמו סוכריות🍠🍠סיון מלול🍠🍠 לחתוך לרבעים ארוכים בטטות לזלף תבנית עם שמן זית לפזר מעט מלח גס ופלפל גרוס להניח את הבטטות בתבנית ועם הידיים לעטוף כל אחת בתבלינים ובשמן 🍠סיון מלול🍠כעת נזלף שוב בכמות נדיבה שמן זית מעל, 4 כפות סליאן ונפזר מעל טימין יבש או 3 גבעולי טימין טרי.🍠סיון מלול🍠 לעטוף בנייר כסף ולאפות על 200 מעלות טורבו עד שהבטטות רכות לאחר מכן להעלות אותם שלב למעלה ולשנות למצב גריל את התנור ולצלות אותם צלייה יפה.🍠סיון מלול🍠