תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מגיסתי ארוחה שמתאימה לכל אחד וטעימה מאודדד
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מטגנים את המושט במחבת עם שמן זית שהצד של העור מונח על השמן מטגנים 2 דקות ומעבירים לתבנית
מסדרים את המושטים ושופכים עליהם מיץ לימון סחוט ושמן זית
מכסים את הדגים בפירורי לחם ומפזרים מעליהם שום חתוך ופטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח
מכניסים לתנור כ20 דקות על חום 210 מעלות
מרתיחים את התפוחי אדמה במים עם מלח עד הכנה מלאה לאחר שמוכן חותכים לקוביות
חותכים עגבניות ומטגנים עד לריכוך
מוסיפים את התפוחי אדמה ומתבלים בחוויאג' למרק,פפריקה מתוקה,מלח
מוסיפים רבע כוס מים מערבבים הכל ונותנים לו בישול בגז לעוד חמש דקות ובתאבון....