לןגן

דגי מושט מצופים בתיבול מיוחד בשילוב תפוחי אדמה מבושלים עם עגבניות

מאת: סיון מעודה, פורסם: 01/12/2020 | 17:20
דגי מושט מצופים בתיבול מיוחד בשילוב תפוחי אדמה מבושלים עם עגבניות

תקציר המתכון: מתכון שקיבלתי מגיסתי ארוחה שמתאימה לכל אחד וטעימה מאודדד

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מתאים ל6 סועדים

אופן הכנה

  1. מטגנים את המושט במחבת עם שמן זית שהצד של העור מונח על השמן מטגנים 2 דקות ומעבירים לתבנית

  2. מסדרים את המושטים ושופכים עליהם מיץ לימון סחוט ושמן זית

  3. מכסים את הדגים בפירורי לחם ומפזרים מעליהם שום חתוך ופטרוזיליה קצוצה ומתבלים במלח

  4. מכניסים לתנור כ20 דקות על חום 210 מעלות

  5. מרתיחים את התפוחי אדמה במים עם מלח עד הכנה מלאה לאחר שמוכן חותכים לקוביות

  6. חותכים עגבניות ומטגנים עד לריכוך

  7. מוסיפים את התפוחי אדמה ומתבלים בחוויאג' למרק,פפריקה מתוקה,מלח

  8. מוסיפים רבע כוס מים מערבבים הכל ונותנים לו בישול בגז לעוד חמש דקות ובתאבון....