לןגן

מרק חרירה

מאת: גיטל אמינוב, פורסם: 01/12/2020 | 16:43
מרק חרירה

תקציר המתכון: מרק טעים , חמים ומשגע לחורף

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קוצצים 2 בצלים ומטגנים בכף שמן עד להשחמה

  2. מוסיפים את העגבניות הקצוצות

  3. מוסיפים :פפריקה, שום , מלח ומערבבים היטב.

  4. מוסיפים את הגזר והקישוא מערבבים, מוסיפים כוס מים חמים , רסק עגבניות, ,סוכר, אבקת מרק עוף, מערבבים וסוגרים את הסיר לרתיחה של 7 דקות .

  5. מוסיפים 3/4 קומקום מים רותחים ואת הגריסים המושרות.

  6. מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה , מערבבים ומבשלים עוד 10 דקות.

  7. מוסיפים את השעועית הרתוחה (בשלב הזה נבדוק מה מידת העשיה של הגזר והקישוא)

  8. במידה וחסר קצת מים, ניתן להוסיף. תלוי בסמיכות.

  9. נותנים למרק להתבשל על אש בינונית במשך 20 דקות.

  10. טועמים ומתקנים טעמים.

  11. בתיאבון:)