לןגן

מרק חורפי

מאת: שרה הרוש, פורסם: 01/12/2020 | 14:51
מרק חורפי

תקציר המתכון: מרק עוף פרווה

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן את הבצל בשמן זית ולהוסיף את כל התבלינים בהדרגתיות.

  2. להוסיף את שאר הירקות לערבב 5 דקות.

  3. להוסיף שתי ליטר מים

  4. להנמיך את האש ל45 דקות בישול.

  5. להוסיף כוס אטריות דקות לעוד 15 דקות בישול.

  6. לטעום ולהוסיף תבלינים לפי טעם.

  7. בתאבון ניתן להוסיף גבינה מגורדת,קרוטונים או פשוט בלי.