קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לבשל את תפוח האדמה עד ריכוך ולמעוך לפירה
שמים בקערת את יתר מרכיבי הבצק ומערבבים היטב
מוסיפים את תפוחי האדמה ומעבדים כמה דקות רצוי במעבד מזון או במיקסר
הבצק נוזלי
מכסים את הבצק ומעבירים להתפחה של שעה
*לסירופ*
מביאים לרתיחה את כל מרכיבי הסירופ ומבשלים כ-10 דקות
מחממים שמן לטיגון עמוק לחום של 170 מעלות.
מעבירים את הבצק לשף זילוף ומזלפים לתוך בעזרת מספריים חותכים חתיכה מהבצק ישירות לשמן אפשר בעזרת כף רטובה במים או בשמן
מטגנים עד להזהבה והופכים לצד השני.
מוצאים בעזרת כף מחוררת ומניחים במסננת מעבירים לטבילה בסירופ ומגישים
העוואמה טעים גם חם וגם קר
בהצלחה נועם זיגדון 💞