לןגן

ככירת בשר אפוי במילוי פירה ופטריות ותפו"א אפויים

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 30/11/2020 | 17:29
ככירת בשר אפוי במילוי פירה ופטריות ותפו"א אפויים

תקציר המתכון: מנה מושלמת מיוחדת מהירה וקלה מתאימה גם לחגים מנה המעוררת תיאבון

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי

להברשה

לתוספת

אופן הכנה

  1. בקערה שמים בשר ביצים תבלינים פירורי לחם פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.

  2. בקערה מועכים את תפו"א לפירה פירה מוסיפים מטגנים את הבצל והשום מוסיפים את ה פטריות וממשיכים לטגן מכבים את הגז ומוסיפים לפירה מערבבים מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

  3. משמנים נייר אפיה בשמן זית ומשטחים את הבשר טחון.

  4. שופכים את עיסת הפירה, מיישרים ומגלגלים לצורת נקניק וסוגרים כמו סוכריה.

  5. שמים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה.

  6. מוסיפים את תפו"א לתבנית ממליחים במלח שמן זית ותבלינים מכניסים לתנור 180 מעלות ל-45 דקות.

  7. בקערה שמים דבש פפריקה מתוקה מלח שמן זית ופלפל שחור ומערבבים.

  8. מוציאים את הבשר מברישים עם הרוטב של הדבש ושמן זית והתבלינים.

  9. מכניסים לתנור של 200 מעלות ל-15 דקות.

  10. פורסים את ככיר הבשר לפרוסות ומגישים עם תפו"א האפויים אוכלים ונהנים.