לןגן

סלט קולרבי

מאת: אורנה לביא, פורסם: 30/11/2020 | 15:07

תקציר המתכון: הצבע הלבן ֫הביא לי אחלה מוזה, אז הנה התוצאה. סלט חריף. סלט קולרבי פלוס... :)

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לערבב את החומרים בקערה עגולה ועמוקה, לפי הסדר שהם כתובים כאן.

  2. לטעום ולעשות תיקוני תיבול, אם צריך.

  3. לכסות את הקערה ולהכניס אותה לקומה התחתונה של המקרר לחצי שעה עד שעה.

  4. להוציא את הסלט, לטעום, לעשות תיקוני תיבול אם צריך, להגיש מיד. אי אפשר לקרר שוב כי הטעם יתקלקל ויהיה בלתי אפשרי לתיקון.

  5. טוב לארוחה כבדה, לצד מנה עיקרית רצינית תוספת מבושלת.