לןגן

חזה ברוטב דבש שום

מאת: שרה א., פורסם: 30/11/2020 | 08:11
חזה ברוטב דבש שום

תקציר המתכון: קליל וטעים

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך חזה עוף לחתיכות קטנות

  2. בתוך שקית לנער את העוף עם הקמח עד שהכל מכוסה

  3. לערבב יחד דבש,שום, שמן ופלפל שחור

  4. לשטוח את החזה עוף בתבנית ולשפוך את התערובת מעל, יש לדאוג שיש מספיק נוזלים לעומת הכמות של החזה כדי שלא ישרף

  5. לאפות מכוסה למשך שעה בחום 180