לןגן

חזה עוף במילוי ירקות מוקפצים

מאת: עלית כהן, פורסם: 30/11/2020 | 00:05
חזה עוף במילוי ירקות מוקפצים

תקציר המתכון: מעדן כדאי לנסות

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. נטגן בצל נוסיף מגוון ירקות כגון גזר קישוא כרוב נבטים גמבות צבעוניות פטריות טריות לערבב ונאדה הכל יחד עד לצמצום נוזלים. נוסיף גריל עוף מלח פלפל גרוס רוטב צילי מעט. רוטב סויה מעט. רוטב אסייתי להקפצה מעט.טריאקי מעט. כפית פםריקה כפית מרק עוף(ממש מעט כי יש מלח וסויה) כפית סוכר לתת לכל הירקות להתרכך יחד עם הטיבול ולצמצם נוזלים לגמרי כשמתקרר פרסו את החזה עוף לפרוסות דקות ושוות בגודלן באמצע לאורך הניחו מהמילוי סגרו בעוד חתיכה טבלו בביצה מהולה במעט מים. אחר כך בפרורים זהובים ולטגן.... יש אפשרות להניח את הנתחים על נייר אפיה לזלף מעל שמן זית בנדיבות ולאפות על טורבו 200 מעלות..

  2. בתאבוו ולשובע.....

  3. ישנה אפשרות למלא בבצל מטוגן עם פטריות... או בבשר טחון מטובל היטב .לפי הדימיון....