לןגן

מוקפץ חזה עוף

מאת: קורן ולר, פורסם: 29/11/2020 | 23:48
מוקפץ חזה עוף

תקציר המתכון: מוקפץ מושלם

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. על וואק שמים שמן זית עם הבצל הסגול והלבן חתוך ניתן גם פרוסות או קוביות אני מעדיף קוביות

  2. לאחר טיגון של הזהבת הבצלים מוסיפים את הגזר חתוך לרצועות

  3. כעבור 5 דק מוסיף רצועות של הפלפל האדום ומטגן הכול יחד

  4. מוסים את רצועוץ העוף החתוכות ומערבבים מוסיפים מלח ופלפל לפי טעם

  5. על גז נוסף מחממים מים חמים הסיר ושמים את איטריות האורז (יש ללכת לפי ההוראות בשקית)

  6. לאחר שהכול מוכן שמים את האיטריות בקערה ועליו את העוף עם הירקות ולערבב (עם הוואק גדול ניתן לשים את הכול יחד שם ולערבב)

  7. המלצות : לפיקנטי ניתן להוסיף פלפל חלפניו