תקציר המתכון: הכרתי אותו לפני כמה שנים וממש התאהבנו
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני
לטגן בצל קלות להוסיך את נתח הבשר ולעשות לו גם טיגון טוב וסגירה מכל הצדדים.לאחר מכן נשםוך לסיר 2 כוסות יין אדום פלפל אנגלי עלי דפנה פלפל גרוס מעט ונכסה את הבשר במים ונבשל לפחות שעה עד שעה וחצי לריכוך הבשר(לא ממש) לקרר במקרר ולמחרת לפרוס לפרוסות .(לשמור את ציר הבשר לבישול)
נטגן 3 בצלים גדולים יחסית בסיר רחב ושטוח כשמשחימים נוסיך חצי כוס ח"פ סילאן כף סוכר שטוחה פלפל שחור גרוס ו-3 כפות אבקת מרק בצל לערבב הכל להניח את הפרוסות לכסות במי הבשר ולבשל למשך שעה לפחות עד צמצום הנוזלים ולקבלת רוטב סמיך ועשיר. בתאבון ולשובכ