תקציר המתכון: מתכון שראיתי והוספתי קצת תוספות משלימ
קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל
שמים שמן במחבת ומוסיפים את הבצל החתוך עד הזהבה
חותכים געבניות טריות עגבניות שרי ופלפל אדום ומוסיפים למחבת סוגרים עם מכסה ומערבבים מידי פעם
בזמן הזה מוציאים מהלחמניות את הצופציק ומרוקנים אותו
לאחר שבסיס השקשוקה מוכן לוקחים כף ומכניסים את תוכן השקשוקה ללחמניות
לאחר מכן שוברים את הביצה פנימה ומכניסים לתנור בחום של 180 מעלות ל15 דק או עד שרואים שמוכן
בתאבון